FIETSZOEKTOCHT
'De Zoete Route'

DE zoete route - Foto fietszoektocht

Fietsen, foto’s zoeken en even uitblazen met wat lekkers bij Lunchroom-IJssalon ’t Moontje, dat is het concept van onze foto fietszoektocht ‘De Zoete Route’. Deze mooie fietstocht loopt volledig langs de fietsknooppunten. 

Er zijn 2 fietsroutes voorzien. Je kan ervoor kiezen om slechts één van de twee routes te fietsen. Of liever 1 lange route? De routes kunnen aan elkaar geknoopt worden. 

PROGRAMMA ‘DE ZOETE ROUTE’: 

• Ontvangst met koffie/thee of frisdrank (even tijd om de te zoeken foto’s te bekijken) 

• 1ste fietsroute van +-29km met bijhorende fotozoektocht (wedstrijd met mooie prijzen) 

• Tussenstop met koffie/thee of frisdrank en een versgebakken pannenkoek met bloemsuiker, bruine suiker of stroop 

• Optioneel: 2de fietsroute van +-24km 

• Afsluiting van de fietsroute bij ’t Moontje met een lekker grote ‘Zoete Route IJshoorn’. (=3 bollen naar keuze met slagroom en topping naar keuze: aardbeien, vers fruit of cookies) 

EXTRA INFO: 

• Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Je kan zelf kiezen wanneer je de inbegrepen consumpties wil verbruiken. Fiets je bijvoorbeeld enkel de eerste route, kan je al starten met een koffie en pannenkoek en bij aankomst een frisdrank en de ‘Zoete Route IJshoorn’. Je bent hier volledig vrij in. 

• Liefhebbers kunnen tijdens de eerste fietsroute deelnemen aan de fotozoektocht. Plaats de 17 foto’s in de juiste volgorde waarop je ze tegenkomt, lever je antwoordformulier in voor 1 oktober 2023 en maak kans op mooie prijzen! 

• Je kan deze routes uiteraard ook fietsen zonder deel te nemen aan de fotozoektocht. Natuurlijk geniet je wel van al het lekkers! 

De fietsroutes lopen langs rustige en groene wegen, zowel door België als Nederland. Onderweg zijn er voldoende bankjes/rustplaatsen. 

Voor slechts 16,50€ per volwassene ontvang je een folder met wegbeschrijving, de foto’s van de fotozoektocht en een stempelkaart voor de inbegrepen consumpties (=2x koffie/thee of frisdrank + versgebakken pannenkoek + Zoete Route IJshoorn).

Kinderen die ook graag deelnemen en van deze lekkernijen genieten betalen 13€. Zij krijgen ook een folder met stempelkaart voor de inbegrepen consumpties (=2x frisdrank + kinderpannenkoek + kinderijscoupe van de ijskaart naar keuze). Mama en papa beslissen natuurlijk zelf of ze een deelnamekaart kopen voor hun kind. 

In de maanden mei, juni en september kan je deelnemen van woensdag t.e.m. zondag vanaf 11u. In de maanden juli en augustus kan je deelnemen van dinsdag t.e.m. zondag vanaf 11u. Reserveren is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Nog vragen? Twijfel niet om ons te contacteren: 014/65.74.43 of jimoontje@icloud.com