WANDELARRANGEMENTEN

FOTO-SCHATZOEKTOCHT

Leuke wandelbingo voor kleine en grote kinderen, over een afstand van 2,7km. Op de wandelbingokaart staan 16 verschillende foto’s en opdrachten. Vind je een van deze foto’s onderweg, dan mag je dat vakje afkruisen op je bingokaart. Wie heeft er als eerste Bingo?

En vind jij de geheime foto’s zodat je de cijfer code van de schatkist kan kraken? 

Prijs kinderen: 9,50€ (inclusief leuke kidsbox met lekkere verrassingen) en een koffie/thee voor de begeleider. 

Deelnemen kan iedere zaterdag en zondag, telkens vanaf 11u. Graag vooraf reserveren.

Lekker door poppel

NOTA: Wanneer we weer volledig kunnen openen (d.w.z. zowel terras als binnen) gaat dit arrangement weer van start. Meer info volgt. 

Wandelen, foto’s zoeken en uitblazen met wat lekkers bij ’t Moontje, dat is het recept van wandelarrangement ‘Lekker door Poppel’.

De wandeling met een totale afstand van +-13,5km kan je in 2 rondes stappen en loopt veelal via de wandelknooppunten van het Kempens Landgoed.  Prijs per persoon: 15€

Inbegrepen: Folder met wegbeschrijving en te zoeken foto’s, ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom, tussenstop met soep OF grote milkshake met smaak naar keuze, afsluiting met lunch (naar keuze croque hawaï, uitsmijter of 2 pannenkoeken) OF ijscoupe (naar keuze dame blanche, café glacé of coupe vers fruit).